Bir Garip Aşk 3. Bölüm İzle

29 Ekim Perşembe

KUSHİ PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk 3. bölümüyle izle7.com’da. Bir Garip Aşk’ta Khushi yaptığı bir hata yüzünden halasını kızdırır. Ancak Khushi’nin asıl sorunu Arnav’a olan borcunu ödemektir. Shyam sayesinde bir işe girmeye çalışan Khushi burada büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Kanal 7’nin efsane Hint dizisi Bir Garip Aşk 29 Ekim Perşembe günü yayınlanan son bölümü 3. bölümüyle izle7.com’da.

3. Bölüm

Halasının kendisine verdiği adresi karıştıran Khushi, Arnav’ın evine gidince olaylar karışır. Khushi’nin kendisini evin hizmetçisi sanması sonucu ona kızan Manaroma’nın kötü bir planı vardır. Diğer yandan Arnav’a ödemesi gereken 5 bin rupi Khushi’nin rüyalarına girmeye başlamıştır. Shyam’ın sayesinde avukatlık bürosuna iş görüşmesine giden Khushi, Arnav’ın sevgilisi Lavanya’nın asistanı olmaya çalışmaktadır. Magazin programlarında Arnav’ın gizemli sevgilisinin konuşulduğunu gören büyükanne ise onun kim olduğunu araştırmaya başlar. Khushi işe kabul edilecek mi? Arnav ve Khsuhi arasında neler yaşanacak?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk tüm bölümleriyle izle7.com’da.

Künye;
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films
Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Ülke: Hindistan
Yapım Yılı: 2011

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan  - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026