Deli Divane – Bidaai 3. Bölüm İzle İzle

2 Ekim Çarşamba

SADHANA’YA KALAN PARA

Kanal 7’nin Hint dizisi Deli Divane’de bugün; tam babasına kavuşacakken biranda yalnız kalan Sadhana kendisini çaresiz hisseder. Dayısı ve Ragini Sadhana’nın yaşadığı üzüntüyü biraz olsun hafifletmek için elinden geleni yaparlar.

3. Bölüm
Sadhana’nın babasının ölmesi ile temelli onlarla yaşayacağını düşünen Kaşalya’nın içi hiç rahat değildir. Çevresindekilerin sürekli Sadhana’nın Ragini’den daha güzel olduğunu söylemesi Kaşalya’nın kıskançlığını daha çok artırır. Sadhana’nın babasının hayatını kaybettiği uçak firması ona yüklü bir miktar para yardımı yapar. Sadhana hiç beklenmedik anda gelen para ile zengin olur. Bu haberi alan Sadhana’nın halası ve amcası kızın parasının üstüne konmak için onu yanlarına götürmek için plan yapar. Kaşalya dışında bu duruma sevinen yoktur. Yengesinin kendisini o evde istemediğini bilen ve onlara yük olduğunu hisseden Sadhana ise istemese de bu teklifi kabul eder. Çocukluğundan beri Sadhana’dan hiç ayrılmayan Ragini onun gitmesi fikrine çok üzülür.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026
Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümü 1. bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da.Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026