Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’in setinde dün farklı bir heyecan yaşandı. 2014 yılından beri ekranlarda olan günlük dizinin oyuncuları ve set ekibi 500. Bölümü geride bırakmanın heyecanını kutlamak için bir araya geldi. Oyuncuların heyecanını paylaşmak için kutlamaya katılan  Kanal 7 Haber Merkezi Muhabiri Esra Ketenci mikrofonunu oyunculara uzattı. Dizide iyi ve kötü karakterlere hayat veren oyuncular arasındaki samimiyet kameralara yansıdı.

 

7’den 70’e herkesin kendi hayatından bir parça bulduğu, ekranların sevilen günlük dizisi Elif 3 sezondan beri Kanal 7 izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Minik yıldız Isabella Damla Güvenilir’in canlandırdığı Elif karakterinin başından geçen trajik öyküyü konu alan dizi  yayınlandığı ilk günden beri sevilen oyuncu kadrosu ve akıcı senaryosu ile izlenme oranlarındaki başarı çizgisini de istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Bu başarası sayesinde ünü çoktan ülke sınırlarını aşan dizi aynı zamanda Latin Amerika ülkeleri, Endonezya  ve Balkanlar başta olmak üzere onlarca ülkede de izleyicileri televizyon karşısına topluyor.

Günlük dizi çekmenin yoğun temposuna kısa sürede ayak uyduran oyuncular geçtiğimiz gün sette bir araya gelerek dizinin 500. Bölümünü geride bırakmanın sevincini kutladılar.

“500 Bölüm Daha Çekeriz”

Kanal 7 Haber Merkezi’nin deneyimli muhabiri Esra Ketenci’nin de konuk olduğu kutlamada oyuncular ve set ekibi arasında eğlenceli dakikalar yaşandı. Plaket biçimindeki pastanın etrafında toplanan oyuncular toplu fotoğraf çekiminin ardından Esra Ketenci’nin sorularını yanıtladı. Ketenci’nin, Isabella Damla Güvenilir’e “500 bölüm yeterli mi” sorusu üzerine Güvenilir, “Yetmez. 500 bölüm daha çekeriz.” Cevabını verdi.

Oyuncu kadrosuna bu sezon dahil olan Ümit Özkan canlandırdığı Yusuf karakteri hakkındaki soruları cevaplarken Elif’te yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Öte yandan Elif’in birbirine düşman iki karakterini canlandıran Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın kamera arkasındaki dostluğu da dikkatlerden kaçmadı.

Bir zamanlar Melek’in şimdilerde ise Zeynep’in çalıştığı atölyenin sahibi olan dizinin kötü karakteri Cevher’i canlandıran Serhat Üstündağ ise, “Buradaki samimiyeti hiçbir yerde bulamadım.” Şeklinde konuştu.

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

 

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
30 Saniye Yarışma Programı 2.Bölüm - 21 Nisan 2026
Kanal 7 ekranlarının sevilen yarışması "30 Saniye" 21 Nisan 2026 tarihinde yayınlanan yeni bölümü 2. bölümüyle son bölümüyle izle7.com’da...ŞİMDİKİ ZAMANIN EN YENİ NESİL YARIŞMASI: 30 SANİYE!Kanal 7, yepyeni yarışma programı ve benzeri görülmemiş bir formatıyla izleyicisini şaşırtmaya geliyor. Ekranların sevilen ismi Emre Özmen’in sunumuyla ekrana gelecek 30 Saniye, izleyicisine bambaşka bir deneyim yaşatacak.Yarışma programlarına yeni bir soluk getirecek olan formatıyla ’30 Saniye’, seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Soru cümlesinin olmadığı bir yarışma programı fikriyle harekete geçilen formatta, yarışmacıları tempolu ve eğlenceli bir deneyim bekliyor.Klasik bilgi yarışmalarından farklı olarak, ilk kez Kanal 7’de yapılmış format olan 30 Saniye yarışmasında, yarışmacıya soru sormadan, sadece video izleterek şıklar sunuluyor, soruyu da cevabı da ekrandaki video belirliyor.Programın en öne çıkan özelliği ise, bilgi yarışması olmasına rağmen yarışmacılara hiçbir soru sorulmayacak olması. Programın ismini de aldığı 30 saniye boyunca video oynatılıp, videonun içeriğine uygun olan şık doğru cevap olarak kabul edilecek.Heyecanın ve temponun giderek yükseldiği programda, büyük ödüle götürecek videolar yarışmacısını büyük ödül olan 100.000 TL’ye götürecek.Başarılı oyuncu Emre Özmen’in sunduğu ‘30 Saniye’ hafta içi her gün saat 16:45’te Kanal 7 ekranlarında. 
30 Saniye Yarışma Programı 2.Bölüm - 21 Nisan 2026