İki Yabancı – Saraswatichandra 40. Bölüm İzle

17 Eylül 2019 Salı

KUMUD PRAMAD’I AFFEDECEK Mİ?

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi İki Yabancı’da bugün Kumud, Pramad’ı Kalika’dan uzaklaştırmanın en iyi yolunun evlilik olduğunu düşünür. Bunun için Saras’ın da yardımıyla Kalika için birini bulur. Kalika ise tam nişan esnasında evlenmemek için evden kaçar.

39.Bölüm
Kumud’un Kalika’yı Pramad’tan uzaklaştırmak için yaptığı evlilik planı işe yaramaz. Nişan esnasında bir yolunu bulup Kalika evden kaçar. Pramad ise Kalika’nın gitmesinin ardından deliye döner. Kumud’u suçlar ve evde her şeyi kırar döker. Kumud’un ailesi hakkında söylediği sözler bardağı taşırır. Kumud daha fazla dayanamaz ve Kusum ile birlikte babasının evine döner. Bunun üzerine Saras, Kalika’nın evden kaçarken para ve altınları da aldığını söyler. Kalika’nın gerçek yüzünü gören Pramad, Kumud’a yaşattıkları için pişman olur. Onun yanına gidip af diler.

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü…

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan  - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026