İki Yabancı – Saraswatichandra 7. Bölüm İzle

30 Temmuz 2019 Salı

KUMUD VE SARAS EL ELE VERİR

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İki Yabancı 30 Temmuz Salı günü yayınlanan son bölüm 7. bölümüyle izle7.com’da. Kanal 7’de gündüz kuşağında ekrana gelen İki Yabancı’nın bu bölümünde; Saras verilen cezayı ödemek için gece gündüz çalışır. Çömlek yaparken ona sabaha kadar Kumud da yardım eder. Vidya ise misafirinin başına gelenlere çok üzülür.

7. Bölüm

Saras, köyde oğluyla tek yaşayan kadını mağdur ettiği için en ağır işleri yapmakla cezalandırılır. Saras’a bu konuda Kumud yardım eder. Gece gündüz demeden çalışan Kumud ile Saras yaptıkları çömleği satmayı başarır. Köylü kadın Saras’ı günahkâr olarak gördüğü için parayı ilk etapta kabul etmez. Ancak Kumud onu ikna etmeyi başarır. Yas’ın suçunu üstlenen Saras cezasını hiç şikâyet etmeden çeker. Ama Yas’ın annesi evde kimsenin Yas’ı suçlamasına izin vermez. Ev halkı Saras’a yapılan haksızlığın farkında olsa da büyük yenge herkesi baskı altına alır.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan - Giresun | 17 Mayıs 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan  - Giresun | 17 Mayıs 2026