İkimizin Yerine – Balika Vadhu 145. Bölüm İzle

30 Ocak 2019 Çarşamba

JAGDİSH’İN ZOR GÜNLERİ

Günlük Hint dizisi İkimizin Yerine 30 Ocak Çarşamba günü yayınlanan son bölümü 145. bölümüyle izle7.com’da. İkimizin Yerine dizisinde bugün Jagdish’i harap halde görenler, ne olduğunu öğrenmek ister ancak onu konuşturmak kolay olmayacaktır.

145. Bölüm

Jagdish, yaşadıklarını dile getirmekte zorluk çeker. Tüm aile onun kiminle kavga ettiğini öğrenmek için uğraşır. Ama Jagdish kimse ile konuşmaz. Üstüne üstlük Jagdish’in acısını hafifletmeye çalışan Anandi’ye büyük tepki gösterir. Dadisa da Anandi yüzünden Jagdish’in doktor olmaya karar verdiğini söyler ve onun üstüne gider. Öte yandan Jagdish’in korumaya çalıştığı Gauri, eve telefon eder ve Anandi’ye olanları anlatır. Jagdish’in yaşadıklarının etkisi ile intihara kalkıştığını duyan Anandi, çok üzülür. Dadisa, Jagdish’in başına gelenlerden Anandi’yi sorumlu tutar ve onun bir daha torununa yakın olmaması konusunda uyarır. Jagdish ve Anandi’nin arası açılır.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…

Künye :
Dizi adı: Balika Vadhu-İkimizin Yerine
Oyuncular: Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Shashank Vyas, Smita Bansal, Vimarsh Roshan, Neha Marda, Saptrishi Ghosh, Mahima Makwana
Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
Senaristler: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat, Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
Türü: Drama, Romantik

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Yağız - Sivas | 4 Ocak 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Yağız - Sivas | 4 Ocak 2026
Sırça Saray 1. Bölüm | 5 Ocak 2026
Kanal 7 ekranlarının sevilen Pakistan dizisi Sırça Saray 5 Ocak 2026 tarihinde yayınlanan yeni bölümü 1. bölümüyle son bölümüyle izle7.com’da...ZEYNEP VE UŞNA’NIN SÜRPRİZLERE GEBE OLAN İKİNCİ HAYATI SIRÇA SARAY İLE KANAL 7’DEKanal 7 ekranlarının yepyeni dizisi Sırça Saray, izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Kızı için ikinci kez evlenmeyi göze alan Zeynep ve annesinin yeni hayatında yaşayacağı sürprizleri göğüslemeye çalışan Uşna’nın hikayesi Sırça Saray’la ekrana gelecek.Hayatta kalma mücadelesi, aşk ve ihtiras, ekranların yeni dizisi Sırça Saray ile izleyicileri bambaşka bir yolculuğa çıkarmaya geliyor. Kocasının ölümünden sonra kızıyla çaresiz kalan Zeynep’in hayatı Sırça Saray’da izleyicinin beğenisine sunulacak.  Zeynep, kocasının vefatından sonra kızıyla birlikte abilerinin yanına sığınır. Fakat yengeleri Zeynep ve kızını evlerinde istemez. Öte yandan tekerlekli sandalyeye mahkum olan Naima, kocası Vahap’ın başka biriyle evlenmesini ister. Oğlu Şehruz Naima’nın bu isteğine karşı çıksa da daha sonra kabullenmek zorunda kalır. Zeynep Vahap’ın karısı olarak eve geldiğinde Uşna’yı karşısında gören Şehmuz şoke olur. Uşna ile daha önceki karşılaşmalarında hep kavga eden Şehruz, onunla aynı evde yaşama fikrindne hiç hoşlanmaz. Bu yeni evlilikte Zeynep ve Uşna’yı neler bekliyor?Yaşam mücadelesiyle ikinci bir hayata başlayan Zeynep ve kızı Uşna’nın öyküsü Sırça Saray ile hafta içi her gün 13.10’da Kanal 7 ekranlarında.
Sırça Saray 1. Bölüm | 5 Ocak 2026