Kördüğüm Hint Dizisi (Uttaran) 358.Bölüm İzle

30 Temmuz 2018 Pazar

METHİ BEBEĞİNİ KAYBEDER

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de bugün Yuvan, Mukta’yı mabede götürmek için hastaneden alır ve ölümcül planına doğru bir adım daha yaklaşır. Raghor ise yaptığı araştırmalar sonucunda Yuvan’ın gerçek kimliğine ulaşır.

358. Bölüm

Mukta, Yuvan’ın ne kadar tehlikeli biri olduğunun farkında değildir. Yuvan, dua etme bahanesi ile Mukta’ya ilaç verip kaçırır. Raghor, Yuvan’ın gerçekte Yuvraj Sing Bundela olduğunu öğrenir ve Mukta için endişe etmeye başlar. Raghor, Methi’yi de yanına alarak Mukta’yı bulmaya gider. Yuvan ise Mukta’nın boğazına bıçak dayar ve geçmişin intikamını alacağını söyler. Son anda yetişen Raghor, Mukta’yı ölümden kurtarır. Yuvraj, Raghor’un elinden kurtulsa da Methi, Yuvraj şiddetiyle karşılaşır. Methi aldığı darbeler yüzünden bebeğini kaybeder.

Farklı hayatların iç içe geçtiği ‘Kördüğüm’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Uttaran- Yapım Yılı:2008-2015
Yönetmen: Nandita Mehra-Senaryo: Mitali Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Vaishali Thakkari, Vikas Bhalla, Pragati Me

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026
Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümü 1. bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da.Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların destansı öyküsü…Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alanBarbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı  Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun 16. yüzyılda, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki denizaşırı seferlerinde unutulmaz zaferlere imza atan “Kızıl Sakal” lakaplı Barbaros Hayreddin Paşa ve diğer üç kardeşinin hayatını anlatmaktadır. Devletin kaptan-ı deryâsı olan Hayreddin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlamıştır. Tüm Akdeniz kıyılarını egemenlik altına alan Hızır Reis’in en büyük destekçisi, kardeşi Oruç Reis olmuştur.Barbaros Hayreddin Paşa’nın asıl adı Hızır’dır. Ona ”dinin hayırlısı” anlamına gelen “Hayreddin” adını, Osmanlı Devleti’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Yavuz Sultan Selim vermiştir. Barbaros ismi ise aslında ağabeyi Oruç Reis’e aittir; ancak onun ölümünden sonra Hayreddin Paşa tarafından da kullanılmıştır. Bu ismin verilmesinin sebebi, Oruç Reis ve diğer kardeşlerinin kızıl renge çalan sakallarının olmasıdır: Barba, ”sakal”; rossa ise ”kızıl” anlamına gelmektedir.
Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölüm - 1 Mayıs 2026