Kördüğüm Hint Dizisi (Uttaran) 367.Bölüm İzle

8 Ağutos 2018 Çarşamba

AKASH PAKİSTAN’A DOĞRU YOLA ÇIKAR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de bugün Ensar, Methi’nin Pakistanlı olduğuna inanmaz ve onu takip etmesi için sivil bir polis görevlendirir. Methi, gerçek kimliğini saklamak için uğraşır.

367. Bölüm

Polislik yapan Ensar, Methi’nin bazı tavırlarından şüphelenir. Onun gerçekten Pakistanlı olduğuna emin olamaz ve bir polisi Methi’yi izlemesi için görevlendirir. Methi, yaşamak için susmak zorundadır ve Asgar’ın sözünden çıkmaz. Asgar, Methi’yi dâhil edeceği eylem planını hızlandırmak için hareke geçer. Evin şımarık oğlu olarak bilinen Asaf ise Methi’den hoşlanır. Saba ve Nilüfer’e, Methi’ye olan hislerinden bahseder. Kız kardeşleri Methi’nin evli ve kocasını çok sevdiğini söyler. Ancak Asaf’ın kardeşlerini dinlemeye pek niyeti yoktur. Öte yandan Akash da Methi’yi aramak için tren yolculuğuna çıkar. Akash, yolculuk sırasında Methi’nin Pakistan’da olma ihtimalini düşünür.

Farklı hayatların iç içe geçtiği ‘Kördüğüm’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Uttaran- Yapım Yılı:2008-2015
Yönetmen: Nandita Mehra-Senaryo: Mitali Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Vaishali Thakkari, Vikas Bhalla, Pragati Me

YENİ BÖLÜMLER izle7.com
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZLERİ KENDİ MEMLEKETLERİNİ“MEMLEKET GİBİSİ YOK” İLE GEZİYORYıllardır insanların kalplerine taht kuran ünlü isimler, siyasetin önemli yüzleri, spor dünyasının kahramanları “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de, sevenlerini kendi memleketlerine davet ediyor.Televizyon dünyasının en sevilen yüzleri yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında, kendi memleketlerinde sevenleriyle buluşuyor. Memleket Gibisi Yok, her biri kendi alanında ünlü isimleri memleketlerine götürüp çocukluğunun sokaklarında, gençliğinin izlerinde ve hayatına yön veren hatıralarında bir yolculuğa çıkarıyor. Sadece o yörenin yemekleri, gelenekleri ve kültürü değil; haftanın ünlüsünün hayata bakışı, değerleri ve iç dünyası da Memleket Gibisi Yok ile ekranlara yansıyor.Programın ilk bölümünde türküleriyle kulakların pasını silen Mustafa Uğur, memleketi Gaziantep’i sevenlerine tanıtıyor. Baba ocağına giden Mustafa Uğur’un ailesiyle sohbeti, futbolcu olma hayallerini kurduğu sokaklar ve memleketinden duygu dolu anılar Memleket Gibisi Yok ile ekrana taşınıyor.“Memleket Gibisi Yok”, bir şehrin ruhunu, oradan çıkıp milyonlarca insana hitap eden bir insanın gözünden anlatıyor. Sıcacık sohbetler, tanıdık mahalleler, nostaljik hikâyeler ve yerel renklerle dolu bu yolculuk, ekran başındakilere hem duygusal hem kültürel bir deneyim yaşatıyor.Her memlekette başka bir hikâye, her durakta başka bir yüz… “Memleket Gibisi Yok”, her pazar saat 16:20’de Kanal 7’de. 
Memleket Gibisi Yok - Huri Sapan  - Giresun - Bulancak | 14 Haziran 2026